Alper Cugun // Monsterswell

June 27th, 2011  |  Published in Technologie

Alper ziet als ondernemer en web-expert de waarde van informatie en design. Op dat gebied heeft hij al veel werk verricht in de ontwerp- en internetindustrie na zijn afstuderen in Media and Knowledge Engineering aan de TU Delft in 2007. Nu is hij bestuurslid van Hack de Overheid waar hij zich concentreert op onder andere datajournalistiek. Daarnaast is hij intendant voor Monster Swell, dat mensen helpt met grote hoeveelheden data om te gaan door datavisualisatie van Big Data, in het bijzonder gericht op gebruikers, ontwerp en interactiviteit. Ook houdt hij zich bezig met technologie en ontwerp van pervasive games bij Hubbub,  een studio die fysieke games uitwerkt in de publieke ruimte. Alper is continue in de weer met webtechnologie en datavisualisatie, game design en location based services, maar verdwaalt zelf niet. Zijn focus is gebruikerservaring. En daarom zetten wij hem in op ODEC.

Leave a Response