Jeffrey Cafferata & Cliff Odijk // Rotterdam Open Data Store

May 25th, 2011  |  Published in Technologie

Twee ambitieuze mediatechnologie studenten, Jeffrey en Cliff, maken samen de Rotterdam Open Data Store (RODS), een webshop die het mogelijk moet maken om Open Data direct in de ‘winkelwagen’ te stoppen. Ze leerden elkaar kennen op het Grafisch Lyceum, waar ze samen de eerste prijs wonnen voor beste afstudeerproject. Ze zetten hun samenwerkingen voort bij de opleiding Mediatechnologie en professioneel in het door Jeffrey opgerichte JCID, een bureau voor zowel front- als backend van het web. Het dynamische duo won in 2009 trouwens ook samen de GasTerra Transitie Jaarprijs met hun idee voor de Energy Battle, een online platform dat waarop spelers (particuliere energieverbruikers) onderling strijden om wie de meeste energie kan besparen.

Leave a Response